Sponsornieuws

Ooperon ook in 2023 sponsor van de Supercar Challenge

12:49 14-02-2023

Het bedrijf Ooperon is al sinds 2002 de trouwe sponsor van de Supercar Challenge. Ooperon levert kritische communicatiesystemen voor justitiële inrichtingen en de gezondheidszorg. Vertrouwen in de in eigen huis ontwikkelde systemen, optimale dienstverlening en uitstekende service zijn de belangrijkste kernwaarden, waardoor relaties kiezen voor de Ooperon oplossingen.

Door de sponsering kan Ooperon onder andere tijdens de Jack’s Racing Day op TT Circuit Assen relaties uitnodigen om zo op een informele manier relatiemarketing toe te passen. Dit is al jarenlang een beproefde en zeer succesvolle formule, waarbij jong en oud een geweldige dag meemaken, dicht op de spannende wereld van de autosport.

Toen Dick van Elk in 2001 aan Ronald van Loon van Ooperon vertelde dat hij een nieuwe raceklasse ging beginnen sloten zij een sponsordeal voor een uniek relatiemarketing concept dat nu nog steeds staat als een huis. Daarbij werd afgesproken dat de sponsoring en het bedrag dat daarmee gemoeid was gelijk zou blijven zolang beide partijen tevreden bleven. Dat deze deal al meer dan 20 jaar standhoudt zegt veel over het succes zowel de Supercar Challenge als van Ooperon, dat door de jaren heen flink is gegroeid en nu marktleider is in maatwerk systemen voor justitiële- en zorginstellingen.

Dick van Elk is erg blij met de voortzetting van deze bijzondere sponsordeal. “Het zegt veel als twee partijen al ruim 20 jaar blij zijn met elkaar, zelfs met de enorme groei die zowel Ooperon als V-Max Racing heeft meegemaakt. De samenwerking heeft er voor gezorgd dat de Supercar Challenge een vliegende start kon maken en dat VRM in de afgelopen 21 jaar kon uitgroeien tot de organisator die het nu is met naast de Supercar Challenge ook de Ford Fiesta Sprint Cup, de Mazda MX-5 Cup en de BMW M2 Racing Cup Benelux.

De grote interesse van veelal jonge coureurs uit de karting tijdens de testdag op Circuit Zandvoort toont aan dat die groei nog lang niet voorbij is. Voor Ooperon en VRM ziet seizoen 2023 er dan ook zeer veelbelovend uit met een mooie kalender en goede startvelden in alle vier de VRM-klassen.