Supercar

Huldiging kampioenen seizoen 2022

16:50 30-01-2023

Na twee bewogen jaren was het op zaterdagavond 28 januari 2023 dan eindelijk zover: De officiële huldiging van de kampioenen van V-Max Racing seizoen 2022!

  

Zo'n 300 feestvierders, naast coureurs, teamleden met vrienden en familie ook vele betrokkenen uit de V-Max organisatie, waren naar de prachtige locatie in Geertruidenberg gekomen om de prijzen in ontvangst te nemen. 

In maar liefst 22 divisies, verdeeld over de vier VRM-klassen, werden er coureurs gehuldigd. Naast de winnaars kregen ook de nummers twee en drie hun prachtige trofee uitgereikt. Een memorabele avond voor alle aanwezigen, want na de prijsuitreiking was het partytime tot in de kleine uurtjes.


 
Rond de klok van negen kon er begonnen worden met het officiële gedeelte van de avond. Na een korte introductie van Dick van Elk nam Rick Keller het woord en kon de huldiging starten.

De eerste trofee die traditiegetrouw werd uitgereikt was de Eugène Janssen Award. Dit is de speciale award voor een team, rijder of vrijwilliger die zich onderscheiden heeft die de herinnering aan Eugène waardig is.

Dit jaar werd deze award uitgereikt aan Hein Koopman, die in 2022 een indrukwekkende serie auto's in actie heeft laten komen en daarmee ook vele prijzen in de wacht heeft gesleept.

Na deze mooie traditie waren de coureurs aan de beurt om hun prijs in ontvangst te nemen.

Nummer twee Roger Grouwels was helaas niet aanwezig.

Links Remco de Beus, Dennis de Borst en Oscar Gräper waren afwezig.

Links Laurens de Wit met naast hem Maik Broersen, Tim de Borle was afwezig.

Het complete podium in de divisie Sport.

Bart Arendsen sleepte in 2022 overall de meeste punten in de wacht en mocht de grote wisselbokaal in ontvangst nemen.

Lea Mauer en Garry Hauser waren aanwezig, nummer twee Max Aschoff was helaas verhinderd.

Winnaars Sam Dejonghe en Thomas Piessens, de trotse CN-winnaars in hun fraaie Norma.

Melvin van Dam nam zijn eerste prijs in ontvangst, die van vader en zoon Greenhalgh werd namens hen ontvangen.