Supercar

Ooperon al 22 jaar trotse partner van de Supercar Challenge

14:25 09-03-2022

We staan een maand voorafgaand aan de aftrap van het 2022 seizoen. In het weekend van 8 & 9 april 2022 start het VRM seizoen op het circuit van Zandvoort met de VRM Voorjaarsraces.

Ronald Van Loon behoort met zijn bedrijf Ooperon al jarenlang tot de vaste partners van de Supercar Challenge. Het communicatie bedrijf is al sinds 2001 partner en begon destijds als sponsor in de Dutch Supercar Challenge.

Ronald is daarnaast ook zelf gaan racen in de bekende Blueberry kleuren. Zo heeft hij een geruime tijd gereden in de bekende Mini en reed hij meerdere races met Berry van Elk, die daarna in de Mosler ging rijden, maar reed hij ook samen met Esra van Elk, die na een paar seizoenen racen zich nu bezig houdt met de facilitaire zaken bij V-Max Racing Management.

Na de mini kwam de bekende blauwe BMW waar Ronald jaren in heeft gereden en zelfs de laatste jaren met zijn zoon Luuk van Loon. Al deze jaren werden de auto's gerund door de enthousiaste monteurs van Blueberry Racing. Voor dit jaar heeft Ronald even geen raceplannen en neemt hij komend jaar een sabbatical van het racen met zijn BMW en Mazda MX-5 Cup auto.

Echter blijft Ooperon wel trouwe sponsor en partner in 2022 en daarmee lanceren zij gelijk een nieuw logo! Wij willen Ooperon enorm bedanken voor de al jarenlange trouwe partnerschap. En hopelijk zien we Ronald in de toekomst weer op de grid.