TT circuit Assen

11-13 August

Jack's Racing Day

Het evenement

De Jack's Racing Day is het grootste publieksevenement van het jaar. Dit grootste gecombineerde auto-, motor- en kartevenement van Europa is ieder jaar één groot feest waar er veel publiek op de banken zit. Een combinatie van mooie races, demo's van F1 auto's en veel vertier op de paddock maakt het tot een ultiem racefeest. VRM zorgt voor een grote invulling van het raceprogramma en is dus sterk vertegenwoordigd ieder jaar. Afgelopen jaar vierde organisatoren Dick van Elk en Lee van Dam het 20 jarige jubileum tussen de Supercar Challenge en de Racing Days. 

Lengte: 4555 meter

Bochten: 18

Ronderecord: 1:16:897 (Jack Aitken 2019)

Downloads & updates

Vooraf en tijdens evenementen communiceren we met behulp van de Sportity app (te vinden in de AppStores). Alle updates voor rijders en teams worden via de app gecommuniceerd. Denk hierbij aan uitslagen, tijdschema's, briefings en race director notes. Via onderstaande links alle eerder gecommuniceerde documenten.

Download App

Gebruik na installatie van de app code 'VRM2023' voor de algemene updates en code 'SUPERCAR2023' voor updates specifiek over deze serie.

Algemene event informatie
Bekijk online updates
Specifieke updates voor deze race serie
Bekijk online updates