Spa Francorchamps

02-04 June

Spa Euroraces

Het evenement

De Spa Euroraces is intussen ook een vaste waarde op de kalender. Het eerste affiche op Spa valt dit jaar iets eerder dan normaal vanwege de wissel met de Superprix op Zolder. 
Spa Francorchamps, het Belgische Grand Prix circuit in de Ardennen. 
Deze historische plek heeft weinig introductie nodig. Het is tevens het langste circuit van de kalender. In 1921 werd er hier al geraced, maar toentertijd nog op de 21 km lange openbare wegen tussen Malmedy, Francorchamps en Stavelot. Tegenwoordig is het circuit ruim 7 km lang, en met historische bochten als Eau Rouge, Pouhon en Blanchimont blijft iedere ronde een uitdaging. 

Lengte: 7004 meter

Bochten: 20

Ronderecord: 1:41:252 (Lewis Hamilton 2020)

Downloads & updates

Vooraf en tijdens evenementen communiceren we met behulp van de Sportity app (te vinden in de AppStores). Alle updates voor rijders en teams worden via de app gecommuniceerd. Denk hierbij aan uitslagen, tijdschema's, briefings en race director notes. Via onderstaande links alle eerder gecommuniceerde documenten.

Download App

Gebruik na installatie van de app code 'VRM2023' voor de algemene updates en code 'SUPERCAR2023' voor updates specifiek over deze serie.

Algemene event informatie
Bekijk online updates
Specifieke updates voor deze race serie
Bekijk online updates

Reports from this weekend

Supercar

Wie stopt Bob Herber op Spa