Supercar

Twee gratis toegangskaarten per KNAF-licentiehouder bij Voorjaarsraces

10:29 04-04-2023

De KNAF biedt in samenwerking met V-Max Racing Management haar licentiehouders de mogelijkheid om gratis met twee personen de in het weekend van 15 en 16 april te verrijden Voorjaarsraces op Circuit Zandvoort bij te wonen. De actie geldt voor alle licentiehouders van de KNAF, zowel rijders als officials. Op vertoon van de persoonlijke licentie worden twee kaarten verstrekt. Deze kaarten zijn zowel geldig voor de tribune als de paddock. Parkeren is voor eigen rekening.

KNAF-licentiehouders moeten zich vooraf aanmelden via [email protected]. De kaarten kunnen vervolgens worden afgehaald aan de poort van CM.com Circuit Zandvoort of in het net naast de hoofdingang van het circuit gelegen welkomstcenter op vertoon van de KNAF-licentie.

De Voorjaarsraces op Circuit Zandvoort kennen een vol programma en vormen de openingsronde van de door V-Max Racing Management georganiseerde Supercar Challenge, Ford Fiesta Sprint Cup, BMW M2 CS Racing Cup Benelux en Mazda MX-5 Cup. Daarnaast zijn tijdens de Voorjaarsraces ook de Historische Monoposto’s te bewonderen. Klik hier voor meer informatie over de Voorjaarsraces.

Wil jij als KNAF-licentiehouder met een introducé de Supercar Challenge, Ford Fiesta Sprint Cup, BMW M2 CS Racing Cup Benelux en Mazda MX-5 Cup in actie zien, stuur dan snel een mail naar [email protected].