Supercar

Spirit Racing ook in 2024 in actie bij de Supercar Challenge

12:16 23-02-2024

Spirit Racing ook in 2024 van de partij!

Ook dit jaar is het gezellige team van Spirit Racing uit het Noord Hollandse Twisk er weer bij om mee te doen aan de races in de Supercar Challenge. Naast de vaste coureur Rob Nieman die al aardig wat jaren meedoet bij de Supercar Challenge doet ook dit jaar voor het eerst Richard Meester mee in de opvallende Renault Clio van het team van Spirit Racing in de sport divisie.

Mocht je interesse hebben om mee te doen aan een aantal evenementen of het gehele seizoen in deze divisie voor de kleinere compacte tourwagens. Voor nieuwe rijders in de Supercar Challenge die mee willen doen aan de Voorjaarsraces heeft VRM een speciale aanbieding. Stuur voor meer info een mail naar: [email protected].

Met 7 raceweekenden, startend vanaf april tot eind oktober, hebben beide coureurs een mooi wedstrijdprogramma voor de boeg. Gereden wordt op de circuit van Zandvoort, Assen, Zolder, Spa Francorchamps en het Duitse circuit van Oschersleben. Een mooi programma met elke maand een evenement op een mooi circuit met ook een programma met leuke gastklassen of aanvullende programma met Supercars van 402 Events. Uiterlijk natuurlijk een fantastische mogelijkheid om sponsoren en of familie/vrienden uit te nodigen om te komen kijken!

VRM kijkt er naar uit om vanaf april alle teams weer te mogen ontvangen op circuit Zandvoort waar de eerste races worden gehouden tijdens de Voorjaarsraces. Kijk voor meer informatie en voor het bestellen van tickets op: www.voorjaarsraces.nl