Supercar

Greven Racing gaat voor goud!

09:41 20-03-2024

Dit seizoen verschijnen twee nieuwe gezichten aan de start in de Supercar Challenge powered by Hankook. Henri en Valentijn Greven gaan hun debuut maken!
 

Een indrukwekkend duo betreedt de startgrid van de Voorjaarsraces in Zandvoort: Henri Greven en zijn zoon Valentijn Greven. De ervaren 59-jarige Henri zal zijn stuurmanskunsten laten zien in de sport-divisie, rijdend in zijn BMW M235i. Aan zijn zijde staat de jonge Valentijn, slechts 16 jaar oud, die zijn talent zal tonen in de Supersport-divisie met een krachtige BMW M4 GT4.

De voorbereidingen voor dit moment begonnen al in februari, toen vader en zoon zich onderdompelden in verschillende trackdays en testdagen op gerenommeerde circuits zoals Assen, Zandvoort en Circuit Pau-Arnos. Met de ondersteuning van het team AKG Motorsport en begeleiding van professionele coureurs Milan Teekens en Maxime Oosten, hebben Henri en Valentijn zich voorbereid op deze uitdagende race.

Autoliefhebbers in hart en nieren, Henri en Valentijn grepen in 2023 de kans om te gaan racen. Valentijn maakte al snel indruk met opmerkelijke resultaten in de Rookie divisie van de PTC Cup. Later stortte het duo zich in verschillende DNRT Enduranceraces met een BMW M325i, waarbij ze triomfeerden in de Legends divisie als eerste over de finish kwamen.

Na het opdoen van waardevolle ervaringen en intensieve coachingsessies zijn Henri en Valentijn klaar voor het echte werk. Ze vormen nu equipes met bekende coureurs bij VRM, en met vastberadenheid en passie zijn ze vastbesloten om te schitteren op het circuit van Zandvoort tijdens de Voorjaarsraces!