Drivers news

BS-RACING TEAM GENOMINEERD VOOR RABO CLUBKAS CAMPAGNE!

14:43 09-05-2018

Het Rijssense BS-Racing Team, actief in de Supercar Challenge, is door de Rabobank Enter-Rijssen genomineerd voor de Rabo Clubkas Campagne. Dit betekend dat alle leden van deze Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete sportclub en waarmee de winnaar een leuk geldbedrag ter beschikking kan worden gesteld om zijn/haar club weer wat verder op weg te helpen.

Uiteraard hopen wij, als groep keihard werkende vrijwilligers, dat u uw stem zou willen uitbrengen op ons raceteam! Elk vrije uur dat wij ter beschikking hebben, stoppen wij in onze auto om zo deel te kunnen nemen aan elke race. Maar met alleen tijd en liefde, kun je helaas niet een raceseizoen volmaken. Daarvoor is ook een budget nodig. Uiteraard zijn wij dolblij met de onvoorwaardelijke steun van onze businessclub, maar elke euro is mooi meegenomen. Elk lid van de Rabobank Enter-Rijssen krijgt 3 stemmen, waarvan er 2 gebruikt mogen worden voor 1 club. We vinden het dus ook helemaal niet erg als u ook 1 stem uitbrengt, voor een ander, maar dan het liefst wel 2 voor ons ;).

De Rabo Clubkas Campagne gaat na 21 mei alle stemmen tellen en vervolgens wordt bekend gemaakt welk team de gelukkige winnaar is. Voor ons kan dit betekenen dat we de auto nog sneller kunnen maken en we dus nog meer podiumplekken kunnen behalen. Maar vooral ook dat we aan alle races binnen de Supercar Challenge kunnen blijven deelnemen! Kunnen wij rekenen op uw stem? Mocht u zelf niet kunnen stemmen, maar een ander wel, wilt u hen dan misschien vragen een stem op ons uit te brengen? Alvast bedankt! U bent geweldig!