Supercar

Volop aanmeldingen voor aankomend seizoen!

16:28 23-03-2018

Max Verstappen is al begonnen met zijn seizoen, wij moeten nog een klein beetje geduld hebben, maar over 2,5 week is het toch echt al zover! De Supercar Challenge en GT&Protoptype Challenge beginnen het seizoen allebei tijdens het evenement van de SPA 400 op uiteraard Spa Francorchamps.

Op vrijdag 13 april staan de eerste Free Practices van het seizoen op de planning. Na de Free Practices worden op vrijdag ook de kwalificaties gereden. Op zaterdag middag staat vervolgens de eerste race op de planning en op zondag race 2.

En dat we met een mooi vol startveld van start gaan op het allereerste race weekend van het seizoen, dat is zeker! Met een samenvoeging op dit evenement van de Supercar Challenge en GT&Prototype Challenge kijken we uit naar een mooi langgerekt startveld met uiteenlopende automerken.

Ook dit jaar zien we weer een hoop nieuwe gezichten aan de start van de eerste wedstrijd. Zo ook een mooie aanwinst in de LMP3 categorie! Het Spaanse team van BE Motorsport heeft zich ingeschreven voor het gehele seizoen. Rijders Javier Ibrán en Mathijs Bakker hebben er zeker zin in!

Lees hier het volledige verslag!

Wil jij ook dat we een foto of tekst van jouw auto op de website plaatsen stuur dan een mail naar:

renata@supercarchallenge.nl