Supercar

Online Magazine Supercar Challenge seizoen 2018

15:57 22-02-2018

Over enkele weken is het alweer zover; dan barst het raceseizoen 2018 alweer los! Dit jaar staan er in totaal 7 evenementen in Nederland en België op het programma voor de Supercar Challenge powered by Hankook. Met evenementen als de Jumbo Race Dagen, DTM en de Gamma Racing Day is het weer een jaar om volop te genieten van A-evenmenten!

Ook voor dit jaar is er weer een online Magazine opgesteld met alles wat te maken heeft met de Supercar Challenge powered by Hankook seizoen 2018. Bij wie moet u bijvoorbeeld zijn voorafgaand aan het evenement, maar ook bij wie moet u zijn tijdens het evenement. Wat betekend de Supercar Challenge als raceklasse? En wat komt er allemaal bij kijken als het gaat om het technisch reglement. Naast deze zaken wordt in het magazine ook de kalender benoemd, wanneer de TV-uitzendingen gepland staan en op welke manieren u ons kan terug vinden op Facebook en Youtube. Daarnaast is er nog veel meer te lezen in de uitgebreide magazine.

Dit 19 pagina’s tellende magazine  vol met informatie en foto’s is samengesteld voor o.a. nieuwe rijders, rijders die al eerder mee hebben gereden, sponsoren en fans.

Mocht u nog vragen hebben omtrent dit magazine dan kunt u een mail sturen naar: info@supercarchallenge.nl

Klik hier om het magazine te openen.

For English use this link