Drivers news

Maandag 6 mei officiële testdag nieuwe Mazda MX-5 op Circuit Zandvoort

12:20 29-04-2019

Precies over een week kunnen alle deelnemers aan de Mazda MX-5 Cup op Circuit Zandvoort hun auto eindelijk de sporen geven. De rijders hebben hun auto inmiddels, maar zonder sleutel en ze hebben er dus nog niet in kunnen rijden. Van de 31 gebouwde Mazda MX-5's zijn er nog twee beschikbaar, dus wie interesse heeft kan 6 mei tijdens de testdag zelf ervaren hoe geweldig deze door Intrax gebouwde racer is. Deelname aan deze testdag is niet kosteloos, maar wanneer je nog twijfelt zal deze test je zeker over de streep trekken en rijd je tijdens de Jumbo Familiedagen voor meer dan 100.000 toeschouwers je eerste race in de Mazda MX-5. 

De start van de vrije training van de Mazda MX-5 Cup is om 17 uur op Circuit Zandvoort en er kan tot 21 uur gereden worden. 

Op de website RTL Autowereld staat een leuke film waarin Allard Kalff een bezoek brengt aan Intrax en meer vertelt over de Mazda MX-5.
Klik hier om de film te bekijken.

Geïnteresseerden in deelname aan de testdag op 6 mei kunnen contact opnemen met Dick van Elk, die de Mazda MX-5 al uitgebreid aan de tand heeft gevoeld op het circuit van Magny-Cours.

Meer info:
info@mazda-mx5cup.nl

www.mazda-mx5cup.nl