Supercar

Kalender seizoen 2019!

12:25 12-12-2018

Het lange wachten is dan eindelijk voorbij, hier presenteren wij u de kalender van 2019 voor de Supercar Challenge en de GT&Prototype Challenge. De twee kalenders zijn onderverdeeld in:

1.       Kalender 2019 – Supercar Challenge pb Hankook

2.       Kalender 2019 – GT&Prototype Challenge pb Hankook

Supercar Challenge kalender 2019
We beginnen het seizoen op het Franse circuit van Magny Cours, een circuit waar de Supercar Challenge nooit eerder heeft gereden. Het volgende circuit dat dan op de planning staat is circuit Zolder voor de bekende Zolder Superprix, dit maal echter onder de nieuwe naam Würth Superprix. Daarna is het de beurt aan Spa Francorchamps om de deelnemers van de Supercar Challenge te ontvangen.  Het meer dan 7 kilometer lange circuit staat altijd weer garant voor spektakel!

In juli is het de beurt aan circuit Zandvoort om hun poort te openen. Daar rijden we samen met de Blancpain Sprint World Cup en de indrukwekkende GT4 European Series.  Nog een weekend waar veel bezoekers op af zullen komen!

In augustus is het weer tijd voor de bekende Gamma Racing Days op circuit Assen. Wederom is het dan weer kijken wie de organisatie heeft weten te strikken voor de spectaculaire demo’s!

Begin oktober staat een bezoek aan circuit Spa Francorchamps op het programma. Ook daar staan we weer in het voorprogramma van een fantastische raceklasse. En dan midden oktober wordt het seizoen alweer afgesloten met het laatste evenement van het seizoen: de Hankook Finale Races op het TT-circuit van Assen.

2019 staat weer bomvol met veel afwisselende evenementen op circuits in Frankrijk, België en Nederland. De Supercar Challenge heeft voor 2019 zeven evenementen op de planning staan en blijft ook in 2019 een Nationale klasse. Gereden mag er met een Nationale/ EU race licentie. Het inschrijfgeld blijft voor 2019 ongewijzigd en tijdens alle evenementen kunt u weer genieten van onze eigen VIP mogelijkheden. Tijdens een aantal evenementen bouwen wij wederom een eigen tribune op zodat uw gasten optimaal kunnen genieten van de acties op de baan! Uiteraard worden alle races weer opgenomen en worden deze uitgezonden op RTL 7! De Supercar Challenge is een raceklasse waar competitie, mooie races, maar vooral gezelligheid centraal staat!

Inschrijfformulier Supercar Challenge (FULL SEASON)

 

GT&Prototype Challenge seizoen 2019
Het seizoen 2019 van de GT&Prototype Challenge bestaat wederom uit vijf evenementen. Er wordt dit jaar gezamenlijk gereden met de Supercar Challenge. Dit gebeurt onder andere tijdens het eerste raceweekend op circuit Magny Cours. Vervolgens wordt er gezamenlijk met de GT divisie van de Supercar Challenge gereden op de Würth Superprix 2019 op circuit Zolder. Daarna wordt er wederom gereden op circuit Spa Francorchamps gezamenlijk met de Supercar Challenge. Na een korte pauze zijn de GT&Prototypes weer terug om op Spa hun snelste tijden neer te zetten. Op TT-Circuit Assen worden alweer de laatste races gereden tijdens de Hankook Finale Races ditmaal wederom samen met de GT’s van de Supercar Challenge.

Ook de GT&Prototype Challenge is dit jaar een Nationale serie, er mag ook hier gereden worden met een Nationale of EU licentie. Het inschrijfgeld is ook voor deze raceklasse hetzelfde gebleven ten aanzien van 2018. Tevens zijn de VIP mogelijkheden identiek aan de Supercar Challenge is worden de races van de GT&Prototype ook uitgezonden op RTL 7.

Inschrijfformulier GT&Prototype Challenge (FULL SEASON)

Heeft u interesse om bij ons te komen rijden of heeft u vragen over andere zaken neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0765430200 of mail: info@supercarchallenge.nl

Op zaterdag 15 december 2018 worden de kampioen gehuldigd van seizoen 2018 van de Supercar Challenge, GT&Prototype Challenge en de Ford fiesta Sprint Cup NL en BE.
Mocht u hierbij aanwezig willen zijn stuur dan een mail naar: renata@supercarchallenge.nl