Drivers news

Jimmy Adriaenssens tekent aanwezig in Spa-Francorchamps

21:06 23-09-2014

Na een elf maanden durende afwezigheid in het Europese autosportlandschap, zal Jimmy Adriaenssens tijdens het voorlaatste Supercar Challenge weekend te Spa-Francorchamps weer aan de start verschijnen. Mits het onfortuinlijke ongeluk van de jonge Spork Racing rijder eind 2013, was het voor hem onmogelijk om het seizoen mee te starten. Van 3 tot 5 oktober zal hij de nieuwe Super'SPORK'copa over het prachtige Ardeense circuit loodsen en trachten zijn eerdere glorie weer kracht bij te zetten.

Jimmy Adriaenssens "Ik ben ontzettend verheugd weer deel te kunnen uitmaken van dit prachtige kampioenschap. Ondanks dat afgelopen jaar voor het team slechts twee raceweekends telde, hebben we niet stil gezeten. De nieuwe Copa staat helemaal op punt en is gehuld in een livery, die we in onze eigen bescheiden mening toch echt wel prachtig vinden. Het zal in Spa echter geen gemakkelijke opdracht worden om ons te meten met de concurrentie aangezien we weinig referentie hebben van de evolutie van de andere wagens. Voeg daar de nieuw gekomen Pirelli band aan toe en de uitdaging wordt des te groter. Het schrikt ons echter zeker niet af, want wat zou autosport zijn zonder uitdaging?" Nu Jimmy weer zijn oude zelve is en de revalidatie definitief achter zich heeft, wilt hij zich weer ten volle op zijn passie richten! 2014 is immers de jonge Antwerpenaar zijn tiende jaar in de autosport, wat zijn come-back in Spa eens zo speciaal maakt!

Voor deze wedstrijd is Jimmy Adriaenssens tevens op zoek naar een tweede rijder om de wagen mee te delen. Zijn voormalige co-rijder David Nye heeft het zeer druk op de zaak en beschouwt 2014 als zijn sabbatjaar in de autosport. De Engelse BTCC-rijder kwam in 2014 nog niet de baan op en zal zich in 2015 mogelijk pas weer op zijn passie storten. Alle inlichtingen via: sporkracingteam@gmail.com of +32 (0) 472 27 22 24.