Supercar

Huldiging Kampioenen seizoen 2017!

11:37 19-12-2017

Op vrijdag 15 december 2017 zijn de kampioenen gehuldigd in de Supercar Challenge en voor het eerst ook in de GT&Prototype Challenge. Dit jaar was Harders Plaza het decor voor deze feestelijke gebeurtenis.

Omstreeks half tien werd er gestart met een korte presentatie door Dick van Elk. Hij vertelde in het kort wat de plannen worden voor 2018. Een druk jaar; waarschijnlijk 8 races voor de Supercar Challenge, 6 races voor de GT&Prototype Challenge en een nieuwe raceklasse erbij: de Ford Fiesta Sprint Cup! Na deze presentatie werd ook de Eugene Jansen award uitgereikt. Dit jaar werd deze uitgereikt door de zoon van Eugene Janssen, te weten Cleem Janssen. De award werd uit zijn handen uitgereikt aan Renate Berendsen. Haar jarenlange en liefdevolle inzet voor de Supercar Challenge werd bezegeld met deze bijzondere award.

Vervolgens was het de beurt aan de kampioenen uit de Supercar Challenge en GT&Prototype Challenge om één voor één het podium op te komen en hun award en bloemen in ontvangst te nemen. Tevens werden ook de overall awards uitgedeeld met dit jaar een nieuwe overall award voor de GT&Prototype Challenge.

De avond werd daarna feestelijk voortgezet in de feestzaal van Hardersplaza waar een dj en zanger de avond muzikaal invulden. Na afloop konden de genodigden het jaarboek van seizoen 2017 ophalen samen met een klein bedankje.

De organisatie wil iedereen bedanken voor de aanwezigheid op het eindfeest, wij vonden het fijn dat jullie er waren en wij kijken erg uit naar seizoen 2018!