LAATSTE NIEUWS

VROEGE KWALIFICATIES OP DROGE BAAN

 • Artikel is geplaatst op: 13-05-17

Vanmorgen stond de kwalificatie al vroeg op het programma. De GT bolides werden om 08.40 uur de baan op gestuurd, welke nog licht vochtig was. In de tweede ronde zagen we de BMW M4 Silhouette van Koen Bogaerts en Pieter van Soelen in de rondte gaan, maar de verdere kwalificatie verliep zonder vele bijzonderheden. Roger Grouwels stond lang bovenaan de lijst, maar uiteindelijk was het equipe Harald Pavlas en Dieter Svepes die de pole position wisten te pakken, voor teamgenoot Wolfgang Triller. Roger Grouwels pakt de derde plek voor Bob Herber en Daan Meijer. Problemen waren er voor Ward Sluijs en Bas Schouten. Zij hebben geen tijd kunnen zetten met de BMW M4 Silhouette en zullen beide races van het weekend achteraan moeten starten.

In de tweede sessie waren het de Supersport 1, 2 en Sport divisie die hun tijden moesten gaan zetten. De baan was inmiddels geheel droog gereden, dus snelle tijden konden gelijk gezet worden. Dennis Houweling zette al vroeg een snelle tijd neer die tot aan de laatste minuut bleef staan, maar het was in de laatste ronde dat Danny Kroes de pole position voor zich opeisten. Hij zal samen met Priscilla Speelman van de eerste startplek mogen vertrekken vanmiddag. Dennis Houweling staat naast hem op de eerste rij en daarachter is het Eric van den Munckhof op de derde positie met Dennis de Borst en Martin de Kleijn in de derde Seat naast hem.

In de Supersport divisie start Ollie Taylor van pole position en Chris Voet en Bart van den Broeck zette hun Peugeot RCZ op de eerste plaats van de Sport divisie.

Vanmiddag om 17.00 uur is de start van de eerste race en live timing is hiervan te volgen via: http://40.68.28.2:8080/event-17

 • Roger Grouwels wint hectische race, Luuk van Loon finisht als derde algemeen

  10-09 Roger Grouwels wint hectische race, Luuk van Loon finisht ...

 • Koen Bogaerts en Pieter van Soelen pakken de winst in Engeland

  9-09 Koen Bogaerts en Pieter van Soelen pakken de winst in Eng ...

 • Kwalificatie Brands Hatch - Dutch on Tour event

  9-09 Kwalificatie Brands Hatch - Dutch on Tour event

 • In Supercar Challenge strijdt Ward Sluys voor titel

  14-09 In Supercar Challenge strijdt Ward Sluys voor titel

 • Twee keer podium in Engeland voor Febo Racing

  14-09 Twee keer podium in Engeland voor Febo Racing

 • Kamphues met prototype op Gamma Racing Day

  4-08 Kamphues met prototype op Gamma Racing Day

Jaarboek 2014