LAATSTE NIEUWS

SUPERCAR CHALLENGE GAAT MET VOL STARTVELD NAAR REDBULL RING!

 • Artikel is geplaatst op: 2-05-17

Over net iets meer dan een week is het dan eindelijk zover, er kan begonnen worden met de reis naar een circuit in Europa waar de Supercar Challenge in zijn 17 jarige bestaan nog niet eerder is geweest: de Red Bull Ring in Oostenrijk!

Vanaf vrijdag 12 mei zal het circuit van de RedBull Ring in het teken van het European Truck Racing Championship. Voor dit kampioenschap is het de eerste race van het seizoen en zal de start van dit kampioenschap zeker voor veel spektakel gaan zorgen! Naast de spectaculaire races van de trucks zijn er ook nog andere gast series, naast uiteraard de Supercar Challenge, aanwezig. Zo zien we onder andere de: Suzuki Cup Austria/ Europe en de Sportscars Challenge ook terug op het tijdschema van dit weekend.

En dat de rijders enthousiast zijn om op dit circuit te mogen rijden is goed terug te zien in de deelnemerslijst. Veel rijders die tijdens de Paasraces op Circuit Zandvoort het seizoen aftrapten zijn erbij om op dit historische circuit punten binnen te halen. Met een startveld van meer dan 35 auto’s is de organisatie van de Supercar Challenge zeker erg blij. Ook is het grandioos om te zien dat er diverse gastrijders aansluiten en mee doen met de races op de RedBull Ring. Zo zien we rijders terug uit Engeland, maar ook uit Oostenrijk en Duitsland zien we een aantal gastrijders.

Wil je precies weten wat er op vrijdag, zaterdag en zondag gepland staat klik dan op onderstaande link voor het gedetailleerde tijdschema:

Gedetailleerd tijdschema

 

Voor een sfeer impressie van vorig jaar klik op onderstaande link voor de video:

Link youtube

 • Spanning tot de laatste meters in de Supersport 1 divisie!

  21-05 Spanning tot de laatste meters in de Supersport 1 divisie!

 • Volle tribunes op circuit Zandvoort tijdens Race 1 - Jumbo Race Dagen!

  21-05 Volle tribunes op circuit Zandvoort tijdens Race 1 - Jumb ...

 • Groot startveld tijdens de Jumbo Racedagen

  13-05 Groot startveld tijdens de Jumbo Racedagen

 • BS-RACING TEAM GENOMINEERD VOOR RABO CLUBKAS CAMPAGNE!

  9-05 BS-RACING TEAM GENOMINEERD VOOR RABO CLUBKAS CAMPAGNE!

 • Fraaie opening seizoen 2018 voor BS Racing

  24-04 Fraaie opening seizoen 2018 voor BS Racing

 • Degelijke seizoensopener voor Verhagen en Meijer

  19-04 Degelijke seizoensopener voor Verhagen en Meijer

Jaarboek 2017