SC OP RTL7 IN NEDERLAND EN VIA MOTORSTV ALL OVER EUROPA

PUBLICITEIT OP TV

Uitgebreide televisie aandacht voor de Supercar Challenge powered by HANKOOK

Publiciteit op televisie is van groot belang voor de klasse zelf en natuurlijk voor de teams en sponsoren. De Supercar Challenge pb Hankook is niet meer weg te denken op de Nederlandse televisie als een van de meest populaire raceklasse met gemiddeld 3 miljoen kijkers per jaar. Inmiddels hebben wij 292 uitzendingen verzorgd op de Nederlandse televisie, een ongekende prestatie!

Gedurende een raceseizoen zenden wij wekelijks een programma uit op RTL7 van 30-60 minuten met verslagen van de evenementen en achtergrondinformatie over de autosport. Ook op de internationale zender ‘MotorsTV’ zenden wij alle raceverslagen uit van de Supercar Challenge in maar liefst vijf verschillende talen.

Het bereik van de Supercar Challenge is door deze media aandacht zeer groot in geheel Europa. Publiciteit op televisie is zeer belangrijk voor de teams en coureurs, daar het immers één van de pijlers is waarop de sponsoring van de raceklasse en teams rust.

De televisieprogramma’s worden al sinds 2005 geproduceerd door Bright Sight Media. Jordy van Kouwen is het creatieve brein hierachter en zet de beelden in elkaar die worden geschoten door een fantastisch team van cameramensen onder leiding van Tom Claes van de NEP Group. Nelson Valkenburg verzorgd sinds 2015 het commentaar.

Alle uitzendingen van 2016 staan in HD kwaliteit op het eigen Youtube kanaal. Hier kunt u ook alle eerdere uitzendingen van voorgaande jaren terugkijken http://www.youtube.com/user/supercarchallengetv

EUROPA: MOTORSTV
Vanaf het seizoen 2005 is er met het Europese televisiekanaal MOTORS TV een overeenkomst voor het uitzenden van alle races van de Supercar Challenge. MOTORS TV, een Franse organisatie die zich gespecialiseerd heeft in autosport programma’s, heeft vanaf 2005 alle races via haar kanalen uitgezonden.

Ook in het seizoen 2017 worden er van alle evenementen weer opnamen gemaakt en worden de beelden uitgezonden op RTL7 en MotorsTV. Tevens zult u vele programma's zien met achtergrondinformatie van de autosport, de klasse en teams/sponsoren. Op zondagmiddag kunt u vanaf april tot en met oktober genieten van een uurtje pure autosport.

 • Mooie strijd in laatste race van het seizoen / Febo Racing pakt kampioenschap

  22-10 Mooie strijd in laatste race van het seizoen / Febo Racin ...

 • Daniel en Henk de Jong winnen laatste race van de GT & Prototype Challenge

  22-10 Daniel en Henk de Jong winnen laatste race van de GT & Pr ...

 • Code rood situatie bepalend voor uitslag eerste race Supercar Challenge

  21-10 Code rood situatie bepalend voor uitslag eerste race Supe ...

 • Adriaenssens overwint in typisch Eiffel regenweer

  6-10 Adriaenssens overwint in typisch Eiffel regenweer

 • Overwinning voor Meijer op Spa-Francorchamps

  5-10 Overwinning voor Meijer op Spa-Francorchamps

 • Febo Racing pakt leiding in het kampioenschap

  5-10 Febo Racing pakt leiding in het kampioenschap

Jaarboek 2014