SC OP RTL7 IN NEDERLAND EN VIA MOTORSTV ALL OVER EUROPA

PUBLICITEIT OP TV

Uitgebreide televisie aandacht voor de Supercar Challenge powered by HANKOOK

Publiciteit op televisie is van groot belang voor de klasse zelf en natuurlijk voor de teams en sponsoren. De Supercar Challenge pb Hankook is niet meer weg te denken op de Nederlandse televisie als een van de meest populaire raceklasse met gemiddeld 3 miljoen kijkers per jaar. Inmiddels hebben wij 292 uitzendingen verzorgd op de Nederlandse televisie, een ongekende prestatie!

Gedurende een raceseizoen zenden wij wekelijks een programma uit op RTL7 van 30-60 minuten met verslagen van de evenementen en achtergrondinformatie over de autosport. Ook op de internationale zender ‘MotorsTV’ zenden wij alle raceverslagen uit van de Supercar Challenge in maar liefst vijf verschillende talen.

Het bereik van de Supercar Challenge is door deze media aandacht zeer groot in geheel Europa. Publiciteit op televisie is zeer belangrijk voor de teams en coureurs, daar het immers één van de pijlers is waarop de sponsoring van de raceklasse en teams rust.

De televisieprogramma’s worden al sinds 2005 geproduceerd door Bright Sight Media. Jordy van Kouwen is het creatieve brein hierachter en zet de beelden in elkaar die worden geschoten door een fantastisch team van cameramensen onder leiding van Tom Claes van de NEP Group. Nelson Valkenburg verzorgd sinds 2015 het commentaar.

Alle uitzendingen van 2016 staan in HD kwaliteit op het eigen Youtube kanaal. Hier kunt u ook alle eerdere uitzendingen van voorgaande jaren terugkijken http://www.youtube.com/user/supercarchallengetv

EUROPA: MOTORSTV
Vanaf het seizoen 2005 is er met het Europese televisiekanaal MOTORS TV een overeenkomst voor het uitzenden van alle races van de Supercar Challenge. MOTORS TV, een Franse organisatie die zich gespecialiseerd heeft in autosport programma’s, heeft vanaf 2005 alle races via haar kanalen uitgezonden.

Ook in het seizoen 2017 worden er van alle evenementen weer opnamen gemaakt en worden de beelden uitgezonden op RTL7 en MotorsTV. Tevens zult u vele programma's zien met achtergrondinformatie van de autosport, de klasse en teams/sponsoren. Op zondagmiddag kunt u vanaf april tot en met oktober genieten van een uurtje pure autosport.

 • Internationale Testdag Circuit Zolder – Supercar Challenge – donderdag 23 maart 2017

  24-03 Internationale Testdag Circuit Zolder – Supercar Challeng ...

 • Presentatie seizoen 2017 Supercar Challenge en GT&Prototype Challenge

  22-02 Presentatie seizoen 2017 Supercar Challenge en GT&Prototy ...

 • Coureursportret Roger Grouwels in PUUR Porsche Magazine

  21-02 Coureursportret Roger Grouwels in PUUR Porsche Magazine

 • BS-Racing Team strijdt voor top 3 in nieuwe seizoen Supercar Challenge

  13-03 BS-Racing Team strijdt voor top 3 in nieuwe seizoen Super ...

 • Regen van straffen voor Van Berlo

  7-03 Regen van straffen voor Van Berlo

 • Final 4 nekt Daan Meijer

  6-03 Final 4 nekt Daan Meijer

Jaarboek 2014