LAATSTE NIEUWS

NOG MAAR EEN KLEIN WEEKJE TOT ZOLDER SUPERPRIX 2017!

 • Artikel is geplaatst op: 4-07-17

De voorbereidingen zijn in volle gang, want over net iets meer dan een week staat het volgende evenement van de Supercar Challenge powered by Hankook en de GT&Protoype Challenge op de planning. Dit keer worden de races gereden op het Belgische circuit van Zolder. 

Ook in de overige series die dit weekend aan de start staan: het Belcar Endurance Championship en de TCR Benelux zien we mooie startvelden met toerwagens terug. Maar de echte eye-catcher voor dit weekend zijn toch wel de bijzondere auto’s van de BOSS GP! Deze klasse met spectaculaire formule wagens, zoals ex F1’s met een oorverdovend geluid, staan zeker garant voor spektakel! 

Voor veel rijders begint dit race "weekend"  echter al op vrijdag. Gedurende deze dag kan er naar harte lust getest worden. Verdeeld over de dag kan ieder kampioenschap twee keer testen (Belcar Endurance Championship heeft 1 Free Practice). 

Op zaterdag staat de ochtend in het teken van de kwalificaties. In de vroege ochtend is het aan de GT's van de Supercar Challenge om de snelste tijden te zetten, gevolgd door de Supersport 1, Supersport 2 en Sport Divisies. Direct daarna is het de beurt aan de GT&Prototype Challenge, BOSS GP, Belcar Endurance Championship en TCR. In de middag is het tijd voor het echte werk, dan worden de eerste races gereden voor de Supercar Challenge, BOSS GP, GT&Prototype Challenge en TCR. 

Ook de zondag staat bomvol met races. Vanaf 10.00 uur is het aan TCR Benelux om als eerste de baan op te gaan. Vervolgens is het aan de Belcar Endurance Championship om de dag spectaculair af te sluiten.

Bent u nieuwsgierig naar het volledige programma? 
Klik dan hier voor het tijdschema

Voor meer informatie over dit evenement en de kaartverkoop klik dan op onderstaande link:
www.zoldersuperprix.be

 • Spanning tot de laatste meters in de Supersport 1 divisie!

  21-05 Spanning tot de laatste meters in de Supersport 1 divisie!

 • Volle tribunes op circuit Zandvoort tijdens Race 1 - Jumbo Race Dagen!

  21-05 Volle tribunes op circuit Zandvoort tijdens Race 1 - Jumb ...

 • Groot startveld tijdens de Jumbo Racedagen

  13-05 Groot startveld tijdens de Jumbo Racedagen

 • BS-RACING TEAM GENOMINEERD VOOR RABO CLUBKAS CAMPAGNE!

  9-05 BS-RACING TEAM GENOMINEERD VOOR RABO CLUBKAS CAMPAGNE!

 • Fraaie opening seizoen 2018 voor BS Racing

  24-04 Fraaie opening seizoen 2018 voor BS Racing

 • Degelijke seizoensopener voor Verhagen en Meijer

  19-04 Degelijke seizoensopener voor Verhagen en Meijer

Jaarboek 2017