LAATSTE NIEUWS

KWALIFICATIE SPA EURO RACES, SPA FRANCORCHAMPS

 • Artikel is geplaatst op: 9-06-17

De eerste meters van het weekend zijn vandaag weer gereden. Vandaag stonden er twee vrije trainingen op het programma en aan het einde van de middag de kwalificatie. Ward Sluys en Bas Schouten eiste de pole position op met een tijd van 2.26.019. De BMW M4 Silhouette versloeg de Porsche van Patrick Lamster en Donald Molenaar met vier tiende van een seconde. De derde positie is voor Roger Grouwels die zijn Porsche 991 voor de Porsche van John de Wilde wist te houden.

In de Supersport 1 divisie start morgen Dennis de Borst en Martin de Kleijn van de eerste plek. De tweede tijd is voor Eric van den Munckhof, die zijn BMW Z4 Coupe GTR dit weekend opnieuw deelt met Henry Zumbrink. Het BS Racing team van Marcel van de Maat en Peter Schreurs legden beslag op de derde positie.

Ollie Talor wist zijn BMW M3 E46 naar de pole position te rijden in de Supersport 2 divisie, voordat hij zijn auto met een technisch probleem aan de kant moest zetten. Opnieuw begint zijn weekend niet zonder problemen. In de Sport divisie ging de eerste plek opnieuw naar Chris Voet en Bart van den Broeck. Zij waren te snel voor John van der Voort en Sandra van der Sloot in de Alfa 147 Cup die de tweede tijd noteerden en de Renault Clio RS van Rob Nieman die van de derde plek start.

Dit weekend rijden er ook negen bolides mee van de DRDO in een eigen divisie en daar zagen we dat Cees Lubbers en Leon Rijnbeek de snelste tijd noteerden. Daan van Kuijk en Wouter Boerenkamps tekenden voor de tweede tijd en de derde tijd noteerde Peter Koelewijn.

Morgen start de race voor de Supercar Challenge pb Hankook om 13.45 uur. De race is live te volgen via de live timing: livetiming.alkamelsystems.com/spa 

 • Time to go back in the saddle!

  21-06 Time to go back in the saddle!

 • Spanning tot de laatste meters in de Supersport 1 divisie!

  21-05 Spanning tot de laatste meters in de Supersport 1 divisie!

 • Volle tribunes op circuit Zandvoort tijdens Race 1 - Jumbo Race Dagen!

  21-05 Volle tribunes op circuit Zandvoort tijdens Race 1 - Jumb ...

 • BS-RACING TEAM GENOMINEERD VOOR RABO CLUBKAS CAMPAGNE!

  9-05 BS-RACING TEAM GENOMINEERD VOOR RABO CLUBKAS CAMPAGNE!

 • Fraaie opening seizoen 2018 voor BS Racing

  24-04 Fraaie opening seizoen 2018 voor BS Racing

 • Degelijke seizoensopener voor Verhagen en Meijer

  19-04 Degelijke seizoensopener voor Verhagen en Meijer

Jaarboek 2017