HEERLIJKE G***L* PITSPOEZEN

  • marcel norbart
  • geplaatst op 17-03-2011 om 14:59

  Zoals ik al eerder stelde komt er weer een mooi seizoen aan. Niet alleen vanwege het feit dat we weer in Dick zijn geoliede machine mogen stappen. Ook niet omdat alles heerlijk dichtbij op het schitterende circuit van Assen is. Nee dat is allemaal al mooi geregeld en geen zorg.

  Nee waar ik echt van wakker lig, is of er wel weer van die lekkere sexy pitspoezen op de paddock lopen. En dan bedoel ik natuurlijk niet die slopers uit Brabant van onze fotograaf Robbert met hun spoilers en getuite lippen.
  Gewoon die lekkere waar niks op aan te merken is en die de scherpe kantjes voor de start er toch nog even vanaf halen.

  Damn racen in je penopauze is toch nog niet zo'n slecht ding; je kunt je verheugen op dingen die er echt toe doen. Gewoon het laaghangende fruit dat onze lieve heer, of Darwin tis maar in welke klasse je rijdt waar je in moet geloven, voor ons klaargezet heeft.

  Hoezo verschillen de geloven per raceklasse nou weer, hoor ik jullie denken?!! Is ie vandaag nou helemaal gek geworden, terwijl ie gisteren nog slechts doordraaide.?
  Nee echt; dingen zijn zo simpel als je ze maakt.
  In de afgelopen tijd heb ik regelmatig langs de kant staan kijken in de paddock en dan zie je toch aan de rijders en engineers dat ze verschillende vormen van geloof inzake schepping en hun lot aanhangen. ....... Huh?!

  Ja echt.
  Neem nou een Saker rijder BIJVOORBEELD. Die moet toch van begin tot eind aan God geloven en naast een beetje moeilijk in zijn spiegels kijken, toch echt constant bidden dat ie zonder een vlam in zijn racepak aan komt.
  Geloof je me niet; kijk maar eens goed naar die gezichtjes. Vooral naar hen die wisselden van auto. Even dichtbij huis een willekeurig voorbeeld naar eigen waarnemeing: neem Milko T (naam bekend bij redactie site).
  Ik ben al jaren een groot fan van hem en er was niets leukers dan hem tijdens een race vreselijk op tilt te krijgen. Je weet niet wat een spektakel nadien. Maar dat terzijde.
  Milko dus; hij was volgens mij, tot dat ie in de Saker stapte, een groot aanhanger van evolutie en Darwin. Van een kleine auto steeds verder doorgroeien tot ie in zo'n hele fijne Seat terecht kwam. Wel met iets van Brax erop, maar echt een fijne door GEEVOLUEERDE Darwin auto.

  Totdat ie in de Saker stapte..... En geloof je me niet; kijk naar zijn foto's tot 2009 en daarna. Je ziet iets heiligs en gelovigs over hem komen in de jaren Saker (zoiets als de Ming Dynasty, of het jaar Kruik). Ik kan me niet anders voorstellen dan dat er mening 'wees-gegroetje' door de cockpit (raar woord eigenlijk in mijn vakgebied) is geslingerd sinds ie naar de Tupperware van Vaderlandse bodem is overgestapt.
  Het mooie van geloven is dat je dan ook daarna zo maar naar een Mosler over kunt stappen, zonder angst en slechts met Gods zegen.

  Of een verstokte Darwinist dit zo maar gedurfd had?? Je moet toch echt je geloof in de handen van God leggen. Maar nee, laat Milko T. maar schuiven; ergens heeft ie de weg des herens gevonden en kijk ik met het meeste plezier naar zijn verrichtingen. Het enige jammere is dat ie niet meer ouderwets explodeert. Maar wie weet....... jaloers ben ik ook; kon ik maar zo geloven.

  Overigens is het raar dat er maar zo weinig Moslims racen als je praat over een echte Team Captain, in de categorie Geloven dan zou die Mohammed toch mijn voorkeur hebben. Kom je goed over de streep dan is het een beker en soms prijzengeld(slechts bekend bij een echte bandenleverancier) loopt het helemaal spaak gaande de weg, dan kun je op 72 hemelse pitspoezen rekenen.

  Maar ik dwaal af; over Darwinnisten is ondertussen denk ik wel duidelijk hoe het zit. Zij geloven in zich voort ontwikkelend DNA. Stapje voor stapje vertrouwd groeien. Niet het lot in andermans handen, maar altijd zelf het stuur in handen. Lang leve de Seat..... Oh en voor die zuurpruim uit Pancreas; BMW, Audi,Mercedes, Opel.

  Waar was ik ondertussen ook al weer gebleven? ooooh ja: pitspoezen....... Man ik droom ervan en hoop toch echt dat ik die sponsor van ons zo ver kan krijgen om wat filmopnames en foto-shoots te komen doen in (wat zal ik zeggen) A s s e n. Dick's favorite place, zeg maar. (ook weer een hoop gedoe die naam van Dick dan in de aftiteling als mijn sponsor er wat mee van doen heeft, maar daarover later in het jaar meer; wat te denken van een live opgenomen circuit porn; Dick's from Assen :D).

  Daar in dat Assen is toch echt de mooiste plek voor een nieuwe aflevering Sodom en Gomorrah; rondjes rond de kerk doorspekt met vooral lekkere lekkere wijven.

  Dat hoort toch echt bij auto's..... En een club met oudere jongeren in de penopauze!? Of moeten we straks allemaal aan de blauwe pillen van de Fruitvlieg omdat het zoooooo saai is op die Paddock?

  Misschien dat er een paar gelovigen over hun remvloeistof gaan, maar kom op; ik mis dat al jaren.
  Oh sorry, de modellen vanuit het Brabantse POMPstation van fotograaf Robbert niet meegenomen, maar kom op hé jongoah Maaskanttje heef toch zeker lekkurdur spul dan die vreslijke K**wijven!!

  Kortom; ik houd een warm pleidooi voor; A.meer lekkere pitspoezen door Dick. B. Niet van Maaskantje. C.rijden met geloof D. of Darwin. E. met Passie.

  Meneer de organisatie mogen we op u rekenen? We willen bubbelbaden en Paddocks vol!!!

  • Luco Hornsveld
  • geplaatst op 17-03-2011 om 15:15

  Ow Marcel, hou op, de tranen over mijn wangen:D:D:D:D:D

  • Luco Hornsveld
  • geplaatst op 17-03-2011 om 15:15

  Ow Marcel, hou op, de tranen over mijn wangen:D:D:D:D:D

  • Peter van Vliet
  • geplaatst op 17-03-2011 om 16:41

  @ marcel.. echt druk heb je het niet zeker ?:P

  wij hebben er dit jaar weer twee ;) zie me profielfoto en eventueel op mijn hyves pagina van ZRT-racing

  dus dat gaat wel goedkomen! als je het heel lief vraagt laat ik je nog op de foto gaan met ze ;)

  • marcel norbart
  • geplaatst op 17-03-2011 om 17:17

  @PiedroKabooooom

  He Piet! Niet zeiken hè, ik probeer slechts het niveau hier op de site wat te verhogen en de lol er een beetje in te krijgen tussen al die zuurpruimen uit de ziekte van Pancreas.

  Maaaar ik heb zat te doen, echter ben vroeger jarenlang tekst schrijver voor van alles en nog wat geweest en dus klus ik een per dag, voor jullie vermaak, af en toe een beetje bij.

  En tsja, waar ik zit is het soms wel even lekker om weg te kunnen kijken, anders krijg je jeuk aan je oogbollen en zo.

  Maar als je wilt dat ik er mee stop; prima. Dan ga ik elders zitten mokken!:p

  • Harold Wisselink
  • geplaatst op 17-03-2011 om 21:24

  Whaaaaaaaaaaa is sluit me bij Luco aan, mijn meissie vraagt zich al af of ze uit het verkeerde vaatje heeft getapt bij het toedienen oh nee ingieten van het 1e glaasje wijn zo lig ik te brullen,.
  Onze medewerkers krijgen per persoon 2 x 1 of 1 x 2 (dus met partner) paddock kaartjes voor dit seizoen. Ze waren het er na het zien van de brax babes unaniem over eens dat het 2 x 1 werd.
  Marcel volgens mij is de SS2 DE Klasse, als dit de opmaat voor de onderlinge verstandhouding is dit jaar komt het hele helemaal goed. Enne blijft posten!!!!

  • Nik de Jong
  • geplaatst op 18-03-2011 om 13:56

  In de tijd dat ik nog furore maakte op nationale en internationale race tracks (ahum) werd mij vaker dan de vraag: "hoeveel bekers heb je gewonnen?" gevraagd "hoeveel pitspoezen heb je laten kreunen op de motorkap?" Dat wordt verwacht van een coureur, toch?

  Verbazing op menig gelaat van de leken verscheen als ik dan moest bekennen dat er eigenlijk niet zo veel soeps rondloopt. Dan heb je opeens niet meer het imago van James Hunt / Eddie Irvine maar eerder van Sebastien Bourdais :| Dus ik teken de petitie van Marcel: Kees, bestel eens wat dunlop pakjes!! En dan als de zon ondergaat... sna sna sna ;)

  • Luco Hornsveld
  • geplaatst op 18-03-2011 om 15:32

  @Nick
  Met de hoeveelheden drank die jij af en toe naar binnen laat lopen laat jij echt geen pitspoes meer kreunen hoor:p:p:p:p:p

  • marcel norbart
  • geplaatst op 18-03-2011 om 15:45

  @Luco

  Ik hoor wat meer dan jij en als wij de kruimels mogen doen die Nik laat liggen dan ben ik al DI(C)K tevreden :)

  Maar ik denk dat onze Cup Dick pas gaat bewegen als we echt en masse met zijn allen reageren. En er zit natuurlijk vast weer een zuurpruim uit Sint Pancreas tussen die dit weer weinig 'moreel verantwoord vindt', of een van S. die standaard zonder te lachen door het leven gaat in zijn zure BMW.

  Moet trouwens steeds weer lachen als ik hier bij Passie op kantoor zit en die naam van Dick type.
  Zie helemaal voor me als onze OpperSigaar in Donnington o.i.d komt en zich voorstelt om ons Cuppie daar onder te brengen.

  Die Engelsen moeten ons toch maar een raar volk vinden en roepen na afloop van de meeting dan vast; ' Did I hear right; the guy calls himself Dick, what the fuck is he going to bring along as drivers.... daar krijg ik nou tranen van in mijn ogen, maar ach ik ben ook weinig normaal.

  Maar goed; terug naar de issue van mij als positivo deze week; WIJ WILLEN LEKKERE WIJVEN OP DE PADDOCK DICK!!

  En met 12.000 pepernoten inschrijfgeld moet er toch nog wel een escort uitzendbureau zijn dat snoepgoed levert voor een paar stickers en een dikke sigaar.

  Damn, dat zou toch wat wezen; weg met dat serieuze GT-1 gedreutel van Quote min500 mannen en ingehuurde over-the-top Zandvoort piemels. Terug naar de essentie; vrouwen en auto's.......

  En nu maar hopen dat er weer eens wat reactie loskomt op dit snurkende forum!

  • Nik de Jong
  • geplaatst op 18-03-2011 om 15:54

  Pancreas pancreas, maandagavond doe ik vermicelli in m'n bier.

  Als we Marcel helemaal een plezier willen doen moeten we eigenlijk de gebroeders Woodcock een jaartje gratis inschrijfgeld aanbieden! :D

  • Nik de Jong
  • geplaatst op 18-03-2011 om 15:56

  De laatste werkzaamheden van Menr. Norbart: http://www.passie.nl/blogs/entry/Sletje-van-de-maand-Amy-trekt-weer-wat-uit hahaha

  • marcel norbart
  • geplaatst op 18-03-2011 om 16:36

  @Nik

  Nietus!

  Mijn laatste klus is een prijsvraag gemaakt met een parenclub (niet te verwarren met een paardenclub) op Ibiza! Op die manier raken we die portemonnee's uit de GT-1 af en toe ook ff kwijt, deze keer met[i][/i] hun vrouw!

  Overigens heb ik de Spaanse Parenmenner (let op; geen paardenmenner) meteen een grote sticker achterop op mijn bolide aangesmeerd, zodat iedereen uit de GT-1 die mij al knipperend voorbij wil nog even de boekingssite kan zien. Zelfs zonder leesbril!

  Damn; goed bezig!! Maarrrrr het volgende mooi's staat alweer klaar: de Passie-Bodywash-wasstraat........ Ben nu aan het bedenken hoe ik Dick (.....) overwin om die aan het begin van de Paddock neer te laten zetten. Technisch een enorme klus ook; emmers, veel sop, nattigheid en veul tetten.
  :D

  • Peter van Vliet
  • geplaatst op 22-03-2011 om 11:22

  Ow shit als de jong zich dr nou ook nog mee gaat bemoeien haak ik af :P

  nog een maandje dan is zandvoort er weer Nik ;)

  @Marcel : nee hoor blijf maar lekker hier mokken :D

  • Aart Bosman
  • geplaatst op 23-03-2011 om 21:14

  Pffff Nik, Ik heb even op [url=http://www.passie.nl/blogs/entry/Sletje-van-de-maand-Amy-trekt-weer-wat-uit]depassielink[/url] van jou gekeken, maar die griet heeft een setje oorwarmers in der broekje dat als je die in de paneermeel legt dan heb je schnitzels waar ze in oostenrijk jaloers op worden.

  • Marcel
  • geplaatst op 24-03-2011 om 13:02

  eehhh ober .... , èèn schnitzel graag, mmmmmmmmmmmm !!!

  • Nik de Jong
  • geplaatst op 25-03-2011 om 15:20

  Een gefrituurde schaamlip :p

  • Robbert Maas
  • geplaatst op 26-03-2011 om 17:24

  Passie zag ik eens ooit op een van de bolides staan. Wie was de man achter het stuur ook al weer? ;)

  Kan die niet voor wat entertainment zorgen dan.

  Woeiiiiiii:p

  • marcel norbart
  • geplaatst op 26-03-2011 om 18:10

  @Robbert

  He daar. Ik ga mijn best doen, maar dan moet jij die benzinepomp roofkippen van je echt thuis laten hoor. De laatste paar keer heb ik konten gezien dan zag zelfs een golfbal er nog gestroomlijnder uit. En tsja, over de smaak van lippen valt te twisten. De een wil oorwarmers en de andere een perzik.............

  Maar goed; please niks uit Maaskantje mee brengen Jongoah. Dat het allemaol unne groate K*t.:D

  • Robbert Maas
  • geplaatst op 27-03-2011 om 13:32

  Maar uh...ik beloof je de poezen thuis te laten. Nu is het toch wel een beetje aan jou om er wat gePASSIEoneerde babes rond te laten lopen en als ik hoor dat het een succes is zal ik nog eens komen kijken ;)

  • Arjan
  • geplaatst op 03-04-2011 om 01:23

  Racen en dikke tieten. Niks mis mee. Quote van Huub Vermeulen, die hem dus zelfs op zijn leeftijd hiervoor nog omhoog kan krijgen. Ik bedoel de startvlag, dan. Finish weet ik nog zo net niet. Tenslotte is hij uit de tijd van `de Lach`.

  Volgende quote, deze maal van MatsuMatsu uit de welbekende serie OhOh Cherso, `een fossiel is iemand die is vergeten in zn kist te gaan legge`. Dat slaat op de meeste van de semi pro pitpoezen van Nederlandse bodem. Nee dan de Hawaian Tropic Girls!!!!

  Er moer dus gauw een professioneel opgezette Miss verkiezing met TV aan vast worden geknoopt, bij voorkeur met Jolanthe Cabau als oresentatrice. Zodat ze als poes weer weten waarom ze een coureur moeten zoeken. En neuken op de warme motorkap (vind elke poes lekker) en als roofkip je slag slaan!

  • marcel norbart
  • geplaatst op 05-04-2011 om 17:20

  @A3

  :D:D:D:D:D:D:D

  • Harold Wisselink
  • geplaatst op 05-04-2011 om 20:27

  Jolante alleen maar in beweging als er veel Gold te Diggen is. Enne ikke zit niet op haar te wachten. niet dat het ook maar iets uit maakt maar toch

REACTIE PLAATSEN

Ingeloged blijven:
Nog geen account? Vraag een account aan.
Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.
 • Time to go back in the saddle!

  21-06 Time to go back in the saddle!

 • Spanning tot de laatste meters in de Supersport 1 divisie!

  21-05 Spanning tot de laatste meters in de Supersport 1 divisie!

 • Volle tribunes op circuit Zandvoort tijdens Race 1 - Jumbo Race Dagen!

  21-05 Volle tribunes op circuit Zandvoort tijdens Race 1 - Jumb ...

 • BS-RACING TEAM GENOMINEERD VOOR RABO CLUBKAS CAMPAGNE!

  9-05 BS-RACING TEAM GENOMINEERD VOOR RABO CLUBKAS CAMPAGNE!

 • Fraaie opening seizoen 2018 voor BS Racing

  24-04 Fraaie opening seizoen 2018 voor BS Racing

 • Degelijke seizoensopener voor Verhagen en Meijer

  19-04 Degelijke seizoensopener voor Verhagen en Meijer

Jaarboek 2017