DE ORGANISATIE ACHTER DE SCHERMEN

DE ORGANISATIE

De Supercar Challenge wordt georganiseerd door V-Max Racing Management uit Breda bestaande uit Dick van Elk, Renate Berendsen en Renata Aertsen die op dagelijkse basis de gehele organisatie voor hun rekening nemen. Samen met een zeer groot team van enthousiaste vrijwilligers organiseren zij de evenementen in binnen- en buitenland.

Basis voor het succes van de Challenge is dat wij de teams als belangrijkste “klant” zien, immers zonder de deelnemers geen Challenge. De voornaamste opdracht is er voor te zorgen dat de organisatie op rolletjes loopt, problemen snel worden opgelost en in geval van incidenten, soms onvermijdelijk als je samen op een bocht af dendert, collegiaal worden opgelost. De sfeer in een raceklasse is alles bepalend, onopgeloste conflicten zijn het begin van het einde. Primair doel is de coureurs waar voor het inschrijfgeld te bieden en telkens te zorgen voor een onvergetelijk weekeinde ook als het in sportief of technisch opzicht een keer tegenzit.

Deze houding hebben we ook ten opzichte van onze sponsors en de sponsors van rijders die het allemaal financieel mogelijk maken. Er zijn maar weinig sporten die zo kostbaar zijn als autoracen dus de inbreng van sponsors is voor alle partijen van groot belang.

Wij realiseren ons dit als geen ander en dragen er zorg voor dat we onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen waar lang over nagepraat wordt. Dat dit werkt blijkt uit de langlopende relatie met tal van sponsors en leveranciers en de vele bezoekers die we jaar na jaar opnieuw kunnen verwelkomen.

Wij kunnen dit niet alleen realiseren maar zijn ook veel dank verschuldigd aan de vele vrijwilligers, niet alleen binnen onze eigen organisatie maar ook de baanposten en marshalls op de circuits die vrijwel belangeloos in weer en ontij langs de baan staan om voor ons de veiligheid te garanderen.

Tijdens de evenementen gelden geen normale werktijden, de catering start zondagmorgen om 7.00 uur en we komen vaak pas ’s nachts in Breda aan waar dan nog uitgeladen moet worden. Velen moeten dan maandagmorgen weer “fris” aan het werk.

Het zal u duidelijk zijn, we zijn deze ontelbare vrijwilligers veel dank verschuldigd, zonder deze echte autosportfans zouden er geen races mogelijk zijn.

 • Safety car en regen bepalend voor podia zondagsrace

  16-04 Safety car en regen bepalend voor podia zondagsrace

 • Enerverende eerste race op Circuitpark Zandvoort

  15-04 Enerverende eerste race op Circuitpark Zandvoort

 • Wie weten zich te verzekeren van de beste startplek voor de eerste race van het seizoen?

  15-04 Wie weten zich te verzekeren van de beste startplek voor ...

 • Coureursportret Priscilla Speelman in Great British Cars.

  21-04 Coureursportret Priscilla Speelman in Great British Cars.

 • Veel tegenslag voor Daan Meijer

  20-04 Veel tegenslag voor Daan Meijer

 • Podium voor Febo Racing bij seizoensopener

  20-04 Podium voor Febo Racing bij seizoensopener

Jaarboek 2014