Drivers news

BS-Racing Team gaat vol gas richting 2016.

15:01 21-12-2015

Als het jaar richting zijn einde loopt, blik je automatisch terug op het afgelopen jaar en stel je alvast wat doelen voor het komende jaar vast.  Voor het BS-RACING Team zijn deze doelen duidelijk. Doorgaan in de stijgende lijn die tijdens hun debuutseizoen al duidelijk zichtbaar was. Niemand had durven dromen om in het eerste jaar al mee te strijden voor het podium, maar hun derde plaats tijdens de Syntix Superprix afgelopen juni smaakt uiteraard naar meer.



Daarom wordt er ook nu het raceseizoen ten einde is keihard gewerkt. Week in week uit werken de monteurs keihard door om de auto tip top aan de start te krijgen voor het seizoen van 2016. Of het nu gaat om het motorblok of het ventieldopje, alles wordt zorgvuldig bij langs gelopen. Dit alles met als doel om mee te strijden voor een top 3 - klassering binnen het eind klassement van de supersport klasse.


Behalve aan de auto, werkt het team achter de schermen ook gestaag door op andere vlakken. Zo lanceerden zij onlangs hun gloednieuwe website: www.bs-racing.nl , waarop alles wat je maar te weten wil komen over het team te vinden is. Uiteraard zijn er ook geregeld updates te vinden over de voorbereidingen voor aankomend seizoen. Want dat het BS-RACING Team ook in 2016 meestrijd in de Supercar Challenge moge duidelijk zijn.